خشک کردن گوجه سبز

گوجه سبز یکی از میوه‌های لذیذ و مفیدی است که بیشتر ما در سالمندی‌های تابستانه از آن استفاده می&zwnj

توسط مدیر سایت در 6 مرداد 1402


گوجه سبز یکی از میوه‌های لذیذ و مفیدی است که بیشتر ما در سالمندی‌های تابستانه از آن استفاده می‌کنیم. اما گاهی اوقات به دلایلی ممکن است ما نتوانیم همه گوجه‌های سبزمان را مصرف کنیم. به همین دلیل، خشک کردن گوجه سبز یک راه عالی است تا بتوانیم به مدت طولانی از این میوه لذیذ بهره‌برداری کنیم. در این مقاله، روش‌های مختلف خشک کردن گوجه سبز را بررسی خواهیم کرد.

روش خشک کردن گوجه سبز در آفتاب:
یکی از روش‌های اصلی برای خشک کردن گوجه سبز، استفاده از آفتاب است. این روش ساده و رایجی است که می‌توان به راحتی در خانه انجام داد. برای خشک کردن گوجه‌ها در آفتاب، مراحل زیر را دنبال کنید:

+ مرحله ۱: انتخاب گوجه‌های تازه و سالم با رنگ قرمز یا نارنجی

    - آفتابی، میوه‌های بهتری را تولید می‌کند

    - برای بهترین نتیجه، گوجه‌ها را در روزهای آفتابی و خشک انتخاب کنید

+ مرحله ۲: شستشوی گوجه‌ها با آب و خشک کردن آنها

    - گوجه‌ها را به‌طور دقیق و دقیق شستشو دهید تا از تمامی لکه‌ها و آلودگی‌ها پاک شوند

    - گوجه‌ها را با دستمالی تمیز خشک کنید

+ مرحله ۳: برش‌های نازک گوجه سبز

    - گوجه‌ها را به برش‌های نازک برش دهید تا سریعتر خشک شوند

    - ضخامت برش‌ها باید بین ۴ تا ۶ میلی‌متر باشد.

+ مرحله ۴: قرار دادن برش‌های گوجه سبز در مکانی خشک و آفتابی

    - برش‌های گوجه‌ها را روی سینی‌های سیلیکونی قرار دهید

    - سینی‌ها را به صورت مستقیم در محلی آفتاب‌دیده قرار دهید

+ مرحله ۵: پوشش دادن گوجه سبز‌ها برای جلوگیری از آلودگی

    - می‌توانید گوجه‌ها را با دستمالی تمیز پوشش دهید

    - این کار باعث جلوگیری از آلودگی هوا، آلودگی خارجی و جوشش گوجه‌ها می‌شود

+ مرحله ۶: تخته‌کش نگهداری گوجه سبز

    - سینی‌های حاوی گوجه‌ها را به صورت متقاطع روی تخته‌کش قرار دهید

    - این کار باعث بهبود هوا و هویت خشک کردن گوجه سبز می‌شود

+ مرحله ۷: زمان خشک‌شدن گوجه سبز

    - مدت زمان خشک شدن گوجه‌ها ممکن است تا چند روز طول بکشد

    - بهتر است برچسب آنها را با زمان خشک شدن نوشته و زمان کنترل کنید

+ مرحله ۸: ذخیره‌سازی گوجه سبز خشک شده

    - پس از خشک شدن کامل، گوجه‌ها را در بسته‌بندی‌های محکم و بطور مناسب بسته‌بندی کنید

    - بهتر است آنها را در جاهای خشک و خنک نگهداری کنید.

روش خشک کردن گوجه سبز در دیگ خشک‌کن:
از دیگ خشک‌کن نیز می‌توان برای خشک کردن گوجه سبز استفاده کرد. دیگ خشک‌کن یک وسیله مکانیزه است که می‌توانید در خانه خود به راحتی استفاده کنید. به طور کلی، مراحل زیر را برای خشک کردن گوجه‌ها با دیگ خشک‌کن دنبال کنید:

+ مرحله ۱: انتخاب گوجه‌هایی با رنگ برجسته

    - گوجه‌های رنگارنگ و برجسته مناسب‌ترین نتیجه را ارائه می‌دهند

    - بهتر است گوجه‌ها با رنگ قرمز یا نارنجی را انتخاب کنید

+ مرحله ۲: شستشو و خشک کردن گوجه‌ها

    - گوجه‌ها را با آب ولرم شستشو دهید و به دقت خشک کنید

    - از دستمالی تمیز برای خشک کردن آنها استفاده کنید.

+ مرحله ۳: برش دادن گوجه سبز

    - گوجه‌ها را به برش‌های نازک و یکنواخت برش دهید

    - قطر برش باشد که هر برش دقیقا به یک تراکم خشک‌شدن برسد.

+ مرحله ۴: قرار دادن بر


ادامه مطلب

منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن