خواص سیر سیاه برای کبد چرب

خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

برای بهره بردن از خواص شگفت انگیز سیر سیاه برای معده توصیه می شود سیر را زمانی که ناشتا هستید رنده نموده و با یک لیوان آب ترکیب نمایید. نوشیدن آب و سیر سیاه در هنگام صبح معده را پاکسازی نموده و خاصیت آنتی اکسیدانی آن هر عفونتی را در بدن از بین برده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد. سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزه‌ی شیرین دارد و سیاه‌رنگ است.

سیر سیاه به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که به طور مؤثری رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و فرآیند پیری را تسریع می‌کنند. با خنثی شدن این مولکول‌ها، از تخریب سلول‌های پوست، قلب، و سایر اندام‌ها جلوگیری می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که سیر سیاه می‌تواند به ویژه در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش، ریه، سینه و پروستات موثر باشد. مطالعات نشان داده است که مصرف قرص سیر سیاه می‌تواند بهبود قابل‌توجهی در استئاتوز کبد، آنزیم‌های کبدی و پروفایل لیپیدی داشته باشد. این نتایج نشان می‌دهند که استفاده از سیر در رژیم غذایی تغییر یافته بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی معقول است و بخش اصلی از استراتژی درمانی بیماری کبد چرب غیر الکلی است. سیر خام سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند، این خاصیت می‌تواند از پیری زودرس و ابتلاء به بیماری‌های مزمن جلوگیری کند.

کاسنی به عنوان یک گیاه دارویی قوی با خواص ضد التهابی و سم‌زدایی است که می‌تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کند. این گیاه به تحریک تولید صفرا و بهبود گوارش کمک کرده و ممکن است در کاهش التهاب و بهبود سلامت کبد مؤثر باشد. در سیروز کبدی، کاسنی می‌تواند به تقویت فرآیندهای سم‌زدایی طبیعی بدن و محافظت از کبد کمک کند. مصرف عرق کاسنی باید تحت نظر پزشک باشد، زیرا ممکن است در برخی موارد با داروهای کبدی تداخل داشته باشد.

می‌توانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعده‌های غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک می‌کند تا به طور مستقیم از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلول‌ها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلول‌ها را کند می‌کند.

به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات می‌تواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر می‌تواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود. سیر از دیرباز به عنوان راه درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌های زنان استفاده می‌شد.

برای بعضی افراد خوردن سیر ناشتا راحت و پرفایده است؛ برای بعضی‌ها مصرف سیر خام در کنار غذا دلچسب است و بعضی‌ها دوست دارند سیر خُرد شده را در غذا یا سس بریزند. مصرف روزانه ۶۰۰-۲۴۰۰ میلی‌گرم پودر سیر به مدت ۸ تا ۱۲ هفته می‌تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد، به خصوص در افرادی که فشار خون بالاتری دارند. برای بهره‌مندی بیشتر از این خواص، توصیه می‌کنیم که سیر را به صورت خام یا در ترکیب با عسل مصرف کنید.

زیاد روی در مصرف سیر ممکن است خطرناک باشد، از مضرات سیر برای قلب می‌توان به تپش قلب، جلوگیری از لخته و انعقاد خون اشاره کرد. سیر حاوی ویتامین B6 است که می‌تواند سطح هوموسیستئین در بدن را پایین بیاورد. زمانی که سطح هوموسیستئین پایین است، می‌توان از التهاب کبد جلوگیری کرد و بیماری هپاتیت (یرقان) رخ نمی‌دهد.


سرم سیر سیاه برای چی خوبه
سرم سیر سیاه فرانسوی
سیر سیاه از کجا بخریم
سیر سیاه اصل
سیر سیاه از چی درست میشه
سیر سیاه اصفهان
سیر سیاه ارگانیک
سیر سیاه از نظر دکتر خیراندیش
سیر سیاه اونیکس
سیر سیاه از کجا میشه تهیه کرد