بهینه سازی سایت برای Browser Compatibility

سازگاری صفحات وب با مرورگرهای مختلف

اما جدای از آن محیط آزمایشی بسیار جالب و تعاملی را به شما می دهد که حتما ارزش یکبار امتحان را دارد.

این روش نه تنها زمان بارگذاری را کاهش می‌دهد، بلکه بار روی سرور را نیز کمتر می‌کند. عواملی مانند عملکرد سرور، کیفیت کد، اندازه تصویر و استفاده از افزونه ها یا اسکریپت های خارجی می توانند بر سرعت وب سایت تأثیر بگذارند. فایل‌های ویدیویی بزرگ می‌توانند منابع سرور را تحت فشار قرار دهند و در صورت میزبانی محلی باعث مشکلات احتمالی عملکرد وب‌سایت شوند. به این ترتیب، بررسی روش‌های فشرده‌سازی فایل و راه‌حل‌های میزبانی بهینه شده حیاتی است. پلتفرم های محبوب مانند YouTube یا Vimeo به دلیل پخش یکپارچه و تجارب کاربر بهبود یافته ایده آل هستند. با این حال، مشاغلی که به دنبال کنترل بیشتر بر محتوای خود هستند، اغلب خدمات مبتنی بر ابر(cloud-based services) مانند AWS S3 را انتخاب می کنند.

با گذشت زمان داده‌های پایگاه داده افزایش می‌یابد و افزایش داده‌ها به مرور موجب کند شدن سایت می‌شود برای جلوگیری از سنگین شدن پایگاه داده باید برخی موارد را انجام داد. همچنین زی لایسنس دارای سرویس های بسیار دیگری است که میتوانید با ورود به صفحه موردنظر هر سرویس مزایای هر سرویس را مشاهده نمایید. یکی از مزایای اصلی لایسنس گذاری، کنترل بهتری بر سیاست‌ها و شرایط استفاده از محصولات است. این به شما این امکان را می‌دهد که قوانین مربوط به استفاده از محصول را تعیین کنید و در صورت نقض، اقدامات لازم را انجام دهید. ولی با این حال الویت این است که کد های html ، css   و  xml  را به صورت دستی وارد کنید. اما این مورد نسبت به دیگر موارد که گفته شد دارای منابع بسیار کم‌تری است.

آدرس CSS و جاوا اسکریپت خاص فروشندهاز پیشوندهای فروشنده برای ویژگی های CSS و کتابخانه های تشخیص ویژگی مانند Modernizr برای مدیریت ویژگی های خاص مرورگر استفاده کنید. این تضمین می کند که وب سایت شما از قابلیت های پیشرفته بدون نفوذ به سایر مرورگرها استفاده می کند. از CSS Reset و Normalization استفاده کنیدبازنشانی CSS و عادی سازی به کاهش تناقضات در استایل پیش فرض مرورگر کمک می کند. کتابخانه هایی مانند Normalize.css اطمینان حاصل می کنند که CSS شما در مرورگرهای مختلف به طور مداوم رفتار می کند. این ابزارها به شما این امکان را می‌دهند که سرعت لود صفحات سایت و عملکرد سرور سایت را به طور دقیق بررسی کنید و نقاط ضعف آن را شناسایی کنید و با استفاده از نتایج حاصل سایت خود را بهبود ببخشید.

تست موقعیت جغرافیاییوب‌سایت‌ها اغلب باید به کاربرانی از مکان‌های جغرافیایی مختلف پاسخ دهند، و رفتار مرورگر بسته به موقعیت مکانی کاربر می‌تواند متفاوت باشد. HeadSpin تست موقعیت جغرافیایی را ارائه می دهد که به شما امکان می دهد نحوه عملکرد وب سایت خود را در مناطق مختلف آزمایش کنید. این برای شناسایی مسائل خاص مکان و اطمینان از تجربه کاربری ثابت در سراسر جهان بسیار مهم است. این شامل تنظیمات صحیح کش، تعیین قوانین توزیع محتوا و بهینه‌سازی پیکربندی‌های CDN است. بهینه‌سازی پیکربندی CDN می‌تواند شامل تنظیمات مربوط به کش محتوا، قوانین فشرده‌سازی و بهینه‌سازی SSL/TLS باشد. برای مثال، پیکربندی صحیح کش می‌تواند به کاهش تعداد درخواست‌ها به سرور اصلی و افزایش سرعت بارگذاری صفحات کمک کند.

این ابزار گزارش‌هایی دقیق از زمان بارگذاری و تعامل وب‌سایت ارائه می‌دهد. این ابزار که در DevTools مرورگر Google Chrome قرار دارد، گزارش کاملی از عملکرد، قابلیت دسترسی، و معیارهای سئو ارائه می‌دهد. همچنین پیشنهاداتی برای بهبود سرعت و کارایی وب‌سایت در اختیار شما قرار می‌دهد. فونت‌های وب ممکن است باعث افزایش زمان بارگذاری شوند زیرا معمولاً درخواست‌های HTTP اضافی به سرورهای خارجی ارسال می‌کنند. برای بهبود سرعت سایت، از فرمت‌های بهینه مانند WOFF2 استفاده کرده و تنها فونت‌های ضروری را بارگذاری کنید. استفاده از ابزارهای فشرده‌سازی مانند ImageOptim یا JPEGmini می‌تواند حجم تصاویر را بدون افت کیفیت کاهش دهد.

رقابت برای جلب توجه کاربران تلفن همراه به دلیل بارگذاری کند وب سایت های تلفن همراه و سطح شکیبایی کمتر بازدیدکنندگان، شدیدتر است. ۶۰ درصد از کاربران تلفن همراه انتظار دارند وب سایت های تلفن همراه در عرض ۳ ثانیه بارگیری شوند. و به طور متوسط، ۳ نفر از هر ۴ نفر یک وب سایت تلفن همراه را در صورتی که بارگذاری آن بیش از ۵ ثانیه طول بکشد، رها می کنند. بهبود شاخص کلیدی عملکرد (KPI) وب سایت همچنین منجر به کسب امتیاز کیفی بهتر Google AdWords می شود و بنابراین هزینه هر کلیک (CPC) را کاهش می دهد. کسب و کارهای آنلاینی که امتیاز بالا گرفته و سرعت صفحه بالایی دارند، می توانند بودجه تبلیغات را به طور مؤثر و کارآمد خرج کنند، در نتیجه دسترسی و جذب مشتریان را بدون نیاز به OpEx اضافی به حداکثر می رسانند. زمان بارگذاری صفحه (Page load time) مدت زمان بین کلیک کردن روی لینک و نمایش کل محتوا از صفحه وب در مرورگر درخواست کننده است.

بهبود سازگاری بین مرورگرها برای ارائه یک تجربه سازگار و کاربرپسند ضروری است. با رعایت بهترین شیوه‌ها، استفاده از ابزارهای مؤثر و ترکیب تست سازگاری مرورگر در طول توسعه، وب‌سایت شما به‌طور یکپارچه در همه مرورگرها کار خواهد کرد. استفاده از پلتفرم‌هایی مانند HeadSpin می‌تواند قابلیت‌های آزمایشی شما را افزایش دهد و دستیابی به سازگاری بین مرورگرها را آسان‌تر کند. سازگاری بین مرورگرها به توانایی یک وب سایت برای عملکرد خوب در مرورگرهای مختلف اشاره دارد. اطمینان از سازگاری برای کاربرانی که از مرورگرهای مختلف مانند کروم، فایرفاکس، سافاری و اج به وب‌سایت‌ها دسترسی دارند، بسیار مهم است. عدم انجام این کار می تواند منجر به یک تجربه کاربری پراکنده، از دست دادن بازدیدکنندگان و درآمد احتمالی شود.

همچنین، استفاده از ویژگی‌های HTML مانند و می‌تواند اندازه تصاویر را بر اساس اندازه صفحه نمایش و دستگاه کاربر تنظیم کند تا تنها تصاویری با اندازه مناسب بارگذاری شوند. عملکردهای قدرتمندی مانند ترسیم نمودارها و انیمیشن ها، برقراری تماس های Ajax و موارد دیگر را ارائه می دهد. با این حال، هنگامی که در یک وب سایت قرار می گیرد، می تواند زمان بارگذاری صفحه را متوقف کند و باعث شود یک صفحه پاسخگو نباشد. نکته اصلی این است که وب سایت های کند برای شما هزینه بر می دارند و به برند شما آسیب می رسانند. از سوی دیگر، سریع‌تر بارگذاری صفحات وب شما تأثیر مثبتی بر ترافیک، حفظ کاربر و فروش خواهد داشت.

در نتیجه، پدیده رایج فیزیک غیرخطی شروع می‌شود و هر جزء به‌طور غیرقابل پیش‌بینی عمل می‌کند و معمولاً چرخه‌های پردازشی بیشتری را نسبت به چیزی که انتظار می رفت، مصرف می‌کند. با این حال، محتوای گرافیکی فشرده همیشه عامل تعیین کننده در ایجاد تبدیل و فروش نیست. این امر به ویژه در مورد وب سایت های اینترنتی که باید حاوی تصاویر و ویدیوهای محصول با بارگذاری سریع باشند که ارزش محصولات را توصیف کرده و لزوماً زیبایی بصری آنها را توصیف نمی کنند، صادق است. محدود نگه داشتن پلاگین ها یا همان افزونه ها، حداقل برای حفظ عملکرد بهینه وب سایت ضروری است. حتی افزونه های نصب شده در هسته وب سایت مشابه در ارائه سریع ترین پاسخ به درخواست های مرورگر رقابت می کنند و در نهایت پهنای باند را کاهش می دهند. بنابراین، جای تعجب نیست که شرکت های Fortune 100 به طور متوسط زمان بارگذاری ۵ ثانیه ای صفحه برای وب سایت های تلفن همراه خود دارند که دو ثانیه سریعتر از میانگین استانداردهای قابل قبول (حداکثر ۷ ثانیه) است.

این به شما امکان می دهد تا از زنجیره ابزار موجود خود استفاده کنید و در عین حال آن را با قابلیت های تست قدرتمند HeadSpin تقویت کنید. این برنامه از آزمایش برنامه های وب در چندین مرورگر بدون افزونه های مرورگر پشتیبانی می کند. از زبان های برنامه نویسی مختلف پشتیبانی می کند و می تواند به آزمایش برنامه های وب در پلتفرم های مختلف کمک کند. اگر تا به امروز نگرانی شما از هرگونه سرقت، سوءاستفاده و منتشر شدن سورس‌کدهایتان رفع نشده است، ما به شما بهترین راهکار را معرفی می‌کنیم که امنیت کامل کدهای شما حفظ می‌شود. استفاده از انکودرهای رایج Zend Guard , ionCube, sourceguardian و …… همگی دارای ضعف‌هایی هستند. یا دکودرهای (رمزگشا) مخصوصشان نوشته شده است، یا سورس شما را دارای باگ می‌کند یا محدود به نگارش PHP خاصی می‌کند که بسیار وقت‌گیر و دوباره‌کاری به بار می‌آید.

فشرده‌سازی تصاویر بدون افت کیفیت می‌تواند به کاهش حجم فایل‌ها و تسریع در بارگذاری صفحات کمک کند. ابزارهایی مانند TinyPNG و ImageOptim به شما این امکان را می‌دهند که تصاویر را فشرده‌سازی کنید و حجم آن‌ها را کاهش دهید بدون اینکه کیفیت بصری به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار گیرد. سرعت بالای لود صفحه اولیه، بازدیدکنندگان را درگیر نگه می دارد حتی زمانی که ارائه کل محتوای وب سایت از جمله گرافیک های حجیم طول بکشد. نظارت بر سرعت بالای صفحه اولیه با ردیابی پارامترهایی مانند زمان تا اولین بایت (TTFB) یا انجام درخواست های پینگ از سرورهای وب سایت به طور دقیق زمان بارگذاری صفحه اولیه و آمار سرعت صفحه را توصیف می کند. اگر این کارها خیلی طول بکشد، کار باید در قسمت پشتیبان به شکل سمت سرور و بهینه سازی هسته وب سایت انجام شود. بنابراین تجربه کاربر از نظر عملکرد وب سایت و پاسخگویی، به عامل نهایی تأثیرگذار بر نرخ تبدیل در بازارهای آنلاین تبدیل می شود.

زمان بارگذاری کند می‌تواند به اعتبار سایت شما آسیب برساند، نرخ تبدیل را کاهش دهد و بر عملکرد تجاری تأثیر منفی بگذارد. برای کمک به بهبود زمان بارگذاری صفحه خود، ما لیستی از 15 نکته برتر بهینه سازی سرعت وب سایت را تهیه کرده‌ایم که عملکرد وب سایت ها را تضمین می‌کند. بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت به معنای استفاده از مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌ها برای کاهش زمان بارگذاری صفحات وب و بهبود عملکرد کلی آن است. این فرآیند شامل اقداماتی مانند فشرده‌سازی تصاویر، بهینه‌سازی کدها، استفاده از شبکه‌های توزیع محتوا (CDN)، و مدیریت بهتر منابع سرور می‌شود. هدف اصلی این کار، ایجاد تجربه‌ای سریع و کارآمد برای کاربران است که می‌تواند به افزایش رضایت، بهبود سئو، و کاهش نرخ خروج از وب‌سایت کمک کند.

این گزارش همچنین زمان پاسخگویی را از ابتدای درخواست برای صفحه وب و زمان سپری شده تا لود کامل سایت محاسبه می کند. اگر کمی به پایین صفحه بیایید، می‌توانید داده‌های بیشتری را ببینید که به تشخیص و رفع مشکلات سئو کمک می‌کنند. یک صفحه وب Google Lighthouse مستقل برای شما وجود دارد، اما شما باید URL صفحه مورد نظر خود را کپی کنید و سپس به ابزار Lighthouse بروید. پس از افزودن دامنه، باید Name Serverهای فعلی خود را به Name Serverهای ارائه‌شده توسط Cloudflare تغییر دهید. این تغییر به Cloudflare امکان مدیریت ترافیک ورودی به سایت شما را می‌دهد. نسخه های مرورگر را به روز نگه داریدلیست مرورگرهای مورد نظر خود را به طور مرتب به روز کنید تا آخرین نسخه ها را در خود داشته باشد.

بارگذاری تنبل (Lazy Loading) تکنیکی است که باعث می‌شود تصاویر و محتوای سنگین تنها زمانی بارگذاری شوند که کاربر به آن‌ها نیاز دارد و به آن بخش از صفحه اسکرول کرده است. مرورگرها می‌توانند فایل‌ها و منابعی را که قرار است بعداً بارگذاری شوند، از قبل دریافت کنند تا زمان بارگذاری صفحات بعدی کاهش یابد. استفاده از تکنیک‌های Prefetch و Preload می‌تواند به مرورگر کمک کند تا فایل‌های مهم و ضروری را زودتر دریافت کند. استفاده از ویژگی‌هایasync و defer در تگ‌های اسکریپت می‌تواند به بهبود سرعت بارگذاری کمک کند. این ویژگی‌ها باعث می‌شوند که اسکریپت‌ها به‌طور غیرهم‌زمان یا پس از بارگذاری کامل صفحه اجرا شوند. وب‌سایت‌هایی که سریع‌تر بارگذاری می‌شوند، شانس بیشتری برای قرار گرفتن در رتبه‌های بالاتر نتایج جستجو دارند.

استفاده از کش مرورگر (Browser Caching) باعث می‌شود که فایل‌های استاتیک مانند تصاویر، CSS و JavaScript در مرورگر کاربر ذخیره شوند و در بازدیدهای بعدی نیازی به بارگذاری مجدد نداشته باشند. CrossBrowserTesting یک ابزار بسیار قدرتمند برای انجام تست سازگاری وب سایت وردپرسی است. در حالی که هیچ پاسخ جامعی برای این سوال وجود ندارد، محدودیت ها برای هر وب سایت و افزونه منحصر به فرد است. بسیاری از کارشناسان وردپرس توصیه می کنند از افزونه های زیاد استفاده نکنید. اما بسیاری از وب‌سایت‌هایی که عملکردشان خوب است بیش از ۸۰ افزونه را میزبانی می‌کنند. یادتان باشد که زمانی که یک افزونه با کیفیت پایین را نصب می کنید، نیم ثانیه به زمان بارگذاری صفحه اضافه می کند.

ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights، GTmetrix، Pingdom و Lighthouse برای تست سرعت و بهینه‌سازی وب‌سایت وجود دارند. این ابزارها گزارش‌های جامعی ارائه می‌دهند که می‌توانید از آن‌ها برای بهبود سرعت وب‌سایت خود استفاده کنید. این ابزار برای انجام هر دو نوع تست سازگاری سایت وردپرسی در مرورگرهای مختلف و انواع سیستم عامل ها رایگان نیست. هم چنین حساب آزمایشی که این ابزار برای تست رایگان در اختیار شما قرار می دهد زمان محدودی دارد زیرا فقط 30 دقیقه برای این کار در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید با انتخاب مرورگر و سیستم عامل مورد نظر خود به راحتی و به صورت آنلاین نتایج را مشاهده کنید.

همان طور که انتظار می رفت تا سال ۲۰۱۹ اشتراک جهانی گوشی های هوشمند از مرز ۲٫۷ میلیارد فراتر رفت و در این سال ۸۳ درصد از کاربران اینترنت از طریق دستگاه های تلفن همراه به اینترنت دسترسی داشتند. ۳۰ درصد از ترافیک وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک در سال ۲۰۱۶ از طریق تلفن همراه بوده است و این تعداد با افزایش تعداد کاربران گوشی‌های هوشمند همچنان به طور تصاعدی در حال افزایش است. تلاش‌های بسیار کمتری برای جذب مشتریان آنلاین برای بازدید از فروشگاه های خرده‌فروشی آنلاین نیاز است! کاربران اینترنت به این موضوع اهمیت می دهند که برای باز کردن صفحات وب که قبلاً هرگز بازدید نکرده اند، چند کلیک اضافی بکنند. نقش سئو یا همان بهینه سازی موتورهای جستجو و تبلیغات رسانه های اجتماعی را در این امر دست کم نگیرید. فشرده‌سازی تصاویر و انتخاب فرمت‌های مناسب می‌تواند به بهبود سرعت بارگذاری کمک کند.

با استفاده از این فریم ورک ها می توانید سایت های ریسپانسیو بسازید که سازگار با  تمام مرورگر ها و دستگاه های همراه است. برای جلوگیری از بروز مشکلات، قبل از آپلود سایت خود، کد های HTML و CSS  خود را تائید اعتبار کنید. کدهای معتبر باعث می شوند، سایت شما در تمامی مرورگرها به درستی کار کند ولی کد نامعتبر می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات غیر قابل پیش بینی شود. اکستنشن Size Inspector برای Chrome بسیار مفید است زیرا تصویری فوری از معیارهای مختلف ارائه می‌کند، از جمله تعداد درخواست‌هایی که برای فونت‌ها انجام شده است و اندازه فشرده نشده آن برای دانلود چقدر است. اندازه‌گیری‌های دقیقی برای زمان اجرای اسکریپت‌ها، بارگذاری محتوا و مدت زمانی که صفحه در نهایت بارگذاری می‌شود وجود دارد.

بررسی و بهینه‌سازی(SQL Queries) به کاهش زمان پاسخ‌گویی پایگاه داده کمک می‌کند. استفاده از Indexing و Normalization می‌تواند بهبود قابل توجهی در عملکرد پایگاه داده ایجاد کند. کوچک سازی به ویژه برای جاوا اسکریپت درون خطی و فایل های اکسترنال که کش نیستند، بسیار مهم است. گوگل توصیه می کند تمام فایل های جاوا اسکریپت را با حجم بیش از ۴۰۹۶ بایت کوچک کنید و حداقل ۲۵ بایت را حذف کنید تا تفاوت قابل توجهی در زمان بارگذاری صفحه ایجاد شود. فرم های ثبت نام و کدهای تجزیه و تحلیل تنها چند خط به فایل های اصلی وب سایت اضافه می کنند. اما زمانی که تعداد زیادی از کدهای تک خطی فضای بک اند وب سایت را اشغال می کنند، انواه محتواهای وب و پلاگین ها برای اشغال فضاهای کوچک حافظه در چرخه های پردازش کوتاه با کد طولانی به رقابت می پردازند.

زمانی که مرورگر شما قصد دارد وب‌سایتی را بارگذاری کند، فایل‌های استاتیک (static) زیادی مانند عکس، فایل‌های HTTP و غیره را دریافت می‌کند. در فشرده‌سازی کد‌ها، فاصله (Space) بین کدها، تعداد خط کدها، علامت‌گذاری‌هایی که برای مشخص نمودن عملکرد آن کد نوشته شده است و ... هنگامی که مشکلات سرعت وب سایت خود را مشخص کردید، ممکن است تمایل به رسیدگی به همه مسائل به طور همزمان ایجاد شود. با این حال، حتی اگر منابع نامحدود بودند، این رویکرد فراگیر توصیه نمی شود. تست خودکار با خطوط لوله CI/CDتست سازگاری مرورگر را در خط لوله ادغام پیوسته/استقرار مستمر (CI/CD) خود ادغام کنید. تست های خودکار می توانند بر روی مرورگرها و دستگاه های مختلف اجرا شوند و از سازگاری با هر تغییر کد اطمینان حاصل کنند.

شما می‌توانید با استفاده از Google PageSpeed Insights امتیاز سایت خود را ارزیابی کنید. این ابزار به شما نشان می‌دهد که چگونه فشرده‌سازی تصاویر یا کاهش درخواست‌های HTTP می‌تواند زمان بارگذاری سایت را بهبود بخشد. بهینه سازی جداول پایگاه داده MySQL یکی از روش های ایجاد پیشرفت در وب سایت شما است. این کاری است که باید همیشه انجام دهید، به خصوص اگر از وردپرس یا برخی CMS های مختلف استفاده می کنید که بستگی زیادی به استفاده از پایگاه داده دارد. عملکرد ضعیف وب سایت بهینه شده با تعدادی از مسائل از جمله زمان بارگذاری کند، کاربر پسند نبودن ناسازگاری کاربر و غیره مرتبط است.

۴۶ درصد از مشتریان ناراضی تصور منفی پایداری دارند و ۴۴ درصد تجربیات خرید خود را با سایر نقاط جهان به اشتراک می گذارند. زیرا ۸۷ درصد از مشتریان از فروشگاه های آنلاین و همچنین از فروشگاه های آفلاین خرید می کنند. طراحی سایت را به صورت ساده نگه دارید، یک هدر، یک ستون میانی و یک فوتر کافی است. اگر طراحی شما دارای 7 جعبه سایدبار باشد این کار برای سایتتان خطرناک است. تمامی قالب بندی های سایت باید در CSS باشد و HTML شما باید برای محتوا باشد، نه سبک. کد های ساده نه تنها برای نمایش در تمام مرورگرها بهتر است بلکه در هنگام اشکال زدایی، راحت تر می توان آن را اشکال زدایی کرد.

این تکنیک‌ها نه تنها عملکرد سایت شما را بهبود می‌بخشند، بلکه کاربران را راضی نگه می‌دارند و باعث افزایش رتبه شما در گوگل خواهند شد. در ادامه، راهکارهای مهمی را که می‌توانید برای بهبود سرعت وب‌سایت خود به‌کار بگیرید، همراه با مثال‌های عملی، بررسی خواهیم کرد. شبکه توزیع محتوا (CDN) یک شبکه از سرورها است که در نقاط جغرافیایی مختلف قرار دارند و به منظور توزیع محتوا به نزدیک‌ترین سرور به کاربر استفاده می‌شود. با استفاده از CDN، فایل‌های استاتیک مانند تصاویر، CSS، و JavaScript از سرورهای نزدیک به کاربر ارسال می‌شوند که باعث کاهش زمان تأخیر و بهبود عملکرد وب‌سایت می‌شود. مرورگرهای وب به عنوان دروازه‌ای برای دسترسی به محتوای اینترنتی، نقش مهمی در سرعت بارگذاری و تجربه کاربری سایت‌ها دارند.

اولین گام برای استفاده از Cloudflare، ایجاد یک حساب کاربری و افزودن دامنه وب‌سایتتان به سرویس است. پس از ثبت‌نام، Cloudflare به‌صورت خودکار تنظیمات DNS سایت شما را بررسی و وارد می‌کند. اگر از کاربران وردپرس نیستید، می‌توانید سایت خود را برای ذخیره در سطح سرور پیکره‌بندی کنید. پس بهتر است که مرورگر این فایل‌ها را در حافظه کش (browser caching) خود ذخیره کند تا از دریافت آنها در هر بار مراجعه به وب‌سایت جلوگیری کرده و در نتیجه زمان لازم برای بارگذاری وب‌سایت کاهش یابد. به‌عنوان‌مثال اگر فایل CSS با حجم ۷۰ کیلوبایت داشته باشید پس از فشرده‌سازی این فایل ممکن است تا حجم ۴۰ KB کاهش یابد. بهبود این معیارها نه تنها باعث تجربه بهتر برای کاربران می‌شود، بلکه بهبود رتبه در نتایج جستجوی گوگل را نیز در پی دارد.

47 درصد از مصرف کنندگان انتظار دارند وب سایت ها در دو ثانیه یا کمتر بارگیری شوند. همچنین مشخص شده است که 40٪ تمایل به ترک صفحاتی دارند که بارگذاری آنها سه ثانیه یا بیشتر طول می کشد. اگر بارگذاری سایت شما بیش از سه ثانیه طول بکشد، تقریباً نیمی از بازدیدکنندگان شما حتی قبل از اینکه به آنجا برسند، آنجا را ترک خواهند کرد. BrowserSyncBrowserSync یک ابزار منبع باز برای آزمایش و همگام سازی زنده مرورگر است. این در درجه اول برای توسعه front-end استفاده می شود اما همچنین می تواند برای تست سازگاری مرورگر مورد استفاده قرار گیرد. این بر اساس جاوا اسکریپت ساخته شده است و به توسعه دهندگان یک تجربه آزمایشی جامع ارائه می دهد.

تحقیقات نشان می‌دهد که (53 درصد از کاربران موبایل) اگر بارگذاری صفحه بیش از 3 ثانیه طول بکشد، آن را ترک می‌کنند. ۴۲ درصد از کاربران اینترنت از تلفن همراه استفاده می کنند اما سهولت دسترسی به وب از طریق دستگاه های تلفن همراه استفاده از اینترنت تلفن همراه و فرصت های تجاری را افزایش می دهد. وبسایت ها با تجزیه و تحلیل آمار تعامل کاربر (User engagement) می توانند بهترین استراتژی ها را برای بهینه سازی فروش آنلاین توسعه دهند. کسب و کارهای آنلاین، اهمیت عملکرد وب سایت و ابزارهایی را که به تحلیل و پیش بینی بهترین اقدامات مرتبط با سرعت و درآمد صفحه می‌پردازند، در فضای مجازی رقابتی به خوبی درک می‌کنند. این راهنمای جامع بهینه سازی سرعت سایت در واقع به شما کمک می کند تا با بهینه سازی عملکرد وب سایت و در نتیجه افزایش رضایت، حفظ و وفاداری مشتری، پتانسیل کسب و کار آنلاین خود را به حداکثر برسانید.

بنابراین در صورتی که تمام مرورگرهای صفحات وب از این استانداردها استفاده کرده و آن‌ها را رعایت نمایند، نباید هیچ مشکلی در نمایش و عملکرد صفحات وب یکسان در مرورگرهای مختلف وجود داشته باشد. شما نیاز دارید تا این تغییرات و بروزرسانی ها را بررسی کنید و مطمئن شوید که وبسایت تان با ‌آنها مشکلی نخواهد داشت. با استفاده از این ابزارها می توانید مشاهده کنید که وبسایت‌تان در سیستم عامل‌ها و مرورگرهای مختلف به چه شیوه ای نمایش داده می شوند. این مرورگرها در حال حاضر پر استفاده ترین مرورگرهای سطح اینترنت هستند و ممکن است که یک وبسایت را به صورت های مختلفی رندر نمایند. با انجام آزمایش سازگاری با مرورگرهای مختلف می توانید از این قضیه که وبسایت‌تان در تمام مرورگرها به یک صورت نمایش داده شود مطمئن شوید. Performance-Analyser یا همان Performance-Analyzer به تجزیه و تحلیل صفحه فعلی از طریق APIهای منبع، پیمایش در صفحه و زمان‌بندی کاربر کمک می‌کند.

با لایسنس گذاری، شما قادر به تنظیم محدودیت‌هایی برای استفاده از محصول خود هستید. این امر می‌تواند شامل محدود کردن دسترسی به محصول، تعیین نوع استفاده یا حتی محدودیت زمانی باشد که باعث می‌شود کاربران تنها به محصول در مدت زمان مشخصی دسترسی داشته باشند. برای عضویت در سرویس زی لایسنس، به راحتی می‌توانید از طریق منوی سایت، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید. در صورت عضو سایت هستید، با ورود به پنل کاربری، به سادگی وارد سرویس زی لایسنس شوید. Minification فرآیندی است که در آن فضاهای خالی، نظرات و کاراکترهای اضافی از کدها حذف می‌شود تا حجم آن‌ها کاهش یابد. ابزارهایی مانند Autoptimize، WP Rocket، Cache Enabler، CloudFlare CDN  و W3 Total Cache  برخی از محبوب ترین ابزارهای موجود برای کوچک کردن جاوا اسکریپت و CSS هستند.

اگر به عنوان طراح سایت فعالیت می‌کنید، با پیاده سازی این نکات قادر خواهید بود صفحات سازگار با انواع مرورگرها را طراحی کنید. یک طراح وب ماهر و با تجربه، با استفاده از تجربیات و مطالعاتی که داشته است باید طوری طراحی صفحات وب را انجام بدهد که بیشترین سازگاری را با مرورگرهای مختلف (حتی اینترنت اکسپلورر) داشته باشد. اکستنشن های تحلیل سرعت سایت به عنوان نرم افزارهای افزودنی به مرورگر برای بررسی و چک سرعت صفحه برای مدیران سایت و توسعه دهندگان و سئوکارها بسیار مفید هستند. Lighthouse یک ابزار عالی برای به دست آوردن یک نمای کلی آسان و قابل درک از عملکرد صفحه سایت با گزینه ای برای بررسی عمیق تر در بازخورد تشخیصی و توصیه هایی برای افزایش سرعت صفحه وبسایت است. برای سئو و بهینه سازی هر سایت نیاز است بهترین اکستنشن های مرورگر برای بررسی سرعت سایت را بشناسید و از آنها استفاده کنید.

به عنوان یک قاعده کلی، دانلود فایل های بزرگتر نسبت به فایل های کوچکتر به زمان بیشتری نیاز دارد. زمان دانلود صفحه وب (که به عنوان زمان بارگذاری صفحه نیز شناخته می شود) بستگی به اندازه کل دارایی های محتوایی دارد که از سرورهای میزبان به مرورگر درخواست کننده دانلود می شود. تصاویر حجیم با کیفیت بالا بزرگترین مشارکت کننده در اندازه صفحه وب، کاهش سرعت صفحه و تحریک بازدیدکنندگان که مشتاقانه منتظربرای بارگیری صفحه وب هستند، می باشند. باید بدانید که قرار دادن تبلیغات زیاد در داخل سایت به شدت عملکرد وب سایت را کاهش می دهد. تبلیغات بیش از حد یا تبلیغات با بارگذاری آهسته باعث افزایش نرخ پرش می شود و بر قابلیت عرضه در بازار آنلاین تأثیر منفی می گذارد. زیان‌های مالی ناشی از نرخ‌های پرش بالا بیشتر از مزایای مالی واگذاری فضاهای وب‌سایت وسیع به تبلیغ‌کنندگان است.

بقا در این فضاها بستگی به این دارد که ساکنان چقدر بتوانند با منابع مختلف و شرایط محیطی سازگار شوند. در دسترس بودن جهانی طیف وسیعی از گزینه های میزبانی، کسب و کارها و علاقمندان را به سمت تثبیت حضور خود در دنیای سایبری سوق می دهد. تقاضا برای خدمات میزبانی وب مقرون به صرفه به طور تصاعدی در حال افزایش است. آسانسورها دارای آینه هستند تا افراد مشغول ظاهر خود باشند و به زمان صرف شده فکر نکنند. فریم ورک های css  و بوت استراپ،  به شما استایل های سازگار با تمام مرورگرها را می دهد.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری